Reclamecampagne introduceert nieuwe Alduurzaam blog

Via de reclamecampagne “Natuurlijke bouwstoffen, een boost voor uw duurzame bouwplannen”, introduceren wij onze nieuwste website en blog.

Aldus bouwinnovatie is van oudsher een ingenieursbureau voor productontwikkeling en innovatie dat gespecialiseerd is in duurzaamheid. Onze huidige website www.aldus.nl legt een sterke nadruk op productontwikkeling en is vooral gericht aan toeleveranciers.  Doelstelling daarbij is het realiseren van innovatieve (bouw)producten.

Omdat wij ons daarnaast ook richten op het bouwproces, met als doel de realisatie van duurzame gebouwen, werd het tijd om onze activiteiten hiervoor duidelijker te profileren. Op de nieuwe website www.alduurzaam.nl worden onze duurzaamheidsdiensten, kennisdomeinen en projecten tbv (ver)bouwopgaves gepresenteerd. Op het blog publiceren wij relevant duurzaamheidsnieuws (volgens ons), spreken we onze duurzame mening uit en dagen we u uit voor inhoudelijke discussies. De website heeft als doel u te informeren en te inspireren.

De website is dynamisch en interactief. Wij zullen hem regelmatig aanvullen en updaten, en kijken alvast uit naar uw actieve bijdrage!

Veel plezier! Het Aldus team

2 gedachten over “Reclamecampagne introduceert nieuwe Alduurzaam blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s