Stadsdeel Oost – Innovatieve gevels en ontdektuin voor ’t Steigertje

Stadsdeel Oost – Innovatieve gevels en ontdektuin voor ’t Steigertje.

Op vrijdag 11 november werd het vernieuwde basisgebouw van Montessorischool Steigereiland geopend. Het concept voor de opwaardering van deze tijdelijke lokalen is ontwikkeld door Aldus in opdracht van het programma Bouwen met Groen en Glas. De units  zijn verplaatst en voorzien van extra isolatie, groene gevels en PV op het dak, conform het integrale advies van Aldus.

Advertenties

One thought on “Stadsdeel Oost – Innovatieve gevels en ontdektuin voor ’t Steigertje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s